De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Groothandel in Textielgoederen: mening en input gevraagd voor de cao

13 maart 2024

De huidige cao Groothandel in Textielgoederen loopt nog tot 1 juli 2024. Het wordt tijd om in gesprek te gaan over de voorstellen voor een nieuwe cao.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Onze concept-voorstellenbrief voor de komende cao kun je hier lezen. Deze voorstellen zijn tot stand gekomen op basis van ons arbeidsvoorwaardenbeleid, de vorige cao-voorstellenbrief en de input die wij inmiddels gedurende de looptijd van de huidige gekregen hebben.

Dit is een eerste concept. Om tot een definitieve cao-voorstellenbrief te komen is de input van de leden belangrijk. De belangenbehartiger, Gerard van der Lit, hoort graag vóór 2 april de opmerkingen en aanvullingen.  Het gaat uiteindelijk wel over de cao en directe arbeidsvoorwaarden. Het lijkt allemaal nog ver weg, 1 juli 2024′, maar we hebben deze tijd echt nodig om de onderhandelingen voor de nieuwe cao op tijd af te ronden.

Contact

Zijn er nog vragen of  opmerkingen of iets anders wat je mee wil geven om tot een goede cao voor de Groothandel in Textielgoederen te komen, neem dan contact op met de belangenbehartiger, Gerard van der Lit, via gerard.van.der.lit@unie.nl

Gerelateerde berichten

Word gratis lid