De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Grafimedia cao, we bieden de werkgevers nog …….

08 mei 2024

De werkgevers hebben aangegeven dat zij een maximaal budget hebben van maximaal 10% voor 27 maanden en willen dit in een eindbod formuleren. Deze 10% voor 27 maanden, zal in hun ledenvergadering van 14 mei besproken gaan worden. Pas als de ledenvergadering van de werkgevers hier mee in kan stemmen, wordt dit eindbod formeel geformuleerd. Blijkbaar is zelfs die 10% over 27 maanden eigenlijk al te veel gevraagd!

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Als vakbonden hebben wij een bod gedaan dat is gebaseerd op de minimale reparatie van de koopkracht en nog wat extra. Want als we naar de koopkracht kijken van de afgelopen periode, sinds de laatste cao, hebben de medewerkers keihard ingeleverd.

Om onze eis kracht bij te zetten, willen wij de medewerkers dan ook uitnodigen voor een ludieke actie. Laat zien dat dat ook jij een acceptabele loonsverhoging wilt. Uiteindelijk gaat het om de koopkracht en nu kan je er nog invloed op uitoefenen. Het is een ludieke actie, geen staking dus. Maar er is niets dat je tegenhoudt om hier vrij voor te nemen.

Wanneer?

Dinsdag 14 mei 2024

Waar?

H20 Rabo Esports Campus

Spinnekop 2-3

Purmerend

Tijd?

10.00 uur

Wellicht helpt jouw aanwezigheid om de werkgevers op andere gedachten te brengen en dat de werkgevers op hun ledenvergadering pleiten voor een betere loonsverhoging voor hun werknemers.

Maak hier tijd voor en zorg dat je erbij bent!

Na 14 mei zullen wij de leden informeren over het eventuele eindbod van de werkgevers en de vervolgstappen die we gaan nemen.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan kun je die aan de belangenbehartiger Gerard van der Lit stellen via gerard.van.der.lit@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Grafimedia: Nieuw pensioenstelsel

De vakbonden hebben een onderhandelingsresultaat bereikt met werkgevers over een transitieplan naar het nieuwe pensioenstelsel voor het pensioenfonds PGB/Grafimedia. We…

Grafimedia: Eindbod werkgevers

Afgelopen dinsdag 14 mei was de ledenraad van de KVGO. Tijdens deze ledenraad hebben werkgevers, zoals al eerder aangegeven, eindelijk…

Word gratis lid