De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Golfbranche: Voorbereiding cao-onderhandelingen

29 september 2023

Ter voorbereiding op de aanstaande cao-onderhandelingen in de Golfbranche zullen de werknemers in de sector, net als in 2022 betrokken worden.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Door middel van het zogenaamde DigiC-proces hebben de werknemers in de sector medio vorig jaar hun inbreng kunnen geven en is dit in een rapport vastgelegd. Uiteraard is de inhoud van dit rapport ook voor deze cao-ronde nog altijd relevant. Om ook dit jaar de werknemers in de gelegenheid te stellen om mee te praten over de inzet voor de nieuwe cao zullen we de werknemers via panelgesprekken in de gelegenheid stellen om hun inbreng te leveren.

Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van De Unie (of een andere vakbond). De panelgesprekken worden uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau InnerVoice in opdracht van het Sociaal Fonds in de Golfbranche.

Zodra er een onderhandelingsresultaat is zullen alle werknemers in de sector – net zoals vorige keer –  wederom hun stem kunnen uitbrengen. Hierover ontvang je later een apart bericht.

Wil jij ook meedoen? Je kunt je hier opgeven.

Inbreng voor de nieuwe cao

Kun je niet deelnemen maar wil je ons wel inbreng meegeven over wat jij belangrijk vindt in de nieuwe cao? Mail dan naar huug.brinkers@unie.nl

Lees hier het rapport uit 2022.
Lees hier de meest gestelde vragen

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger, Huug Brinkers via email huug.brinkers@unie.nl.

 

Gerelateerde berichten

De Golfbranche: Update

Enige tijd geleden hebben we – ter voorbereiding op de gesprekken voor de nieuwe cao – medewerkers gevraagd deel te…

Word gratis lid