De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

GKN Fokker: Uitslag stemming PDP-regeling bekend

14 december 2023

Onlangs konden de leden hun stem uitbrengen over de aanpassingen die GKN Fokker wil doorvoeren in de PDP-regeling. De uitslag van de stemming is inmiddels bekend.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Uitslag stemming

Bij De Unie is er geen meerderheid onder de leden voor het voorstel van GKN Fokker. De Unie kan dan ook niet instemmen met de aanpassingen in de PDP-regeling.

Voor de andere vakbonden ligt dat anders. Daar is er wel een (kleine) meerderheid.

De vier vakbonden hebben de stemmingsuitslagen meegedeeld aan de werkgever. De werkgever heeft daar nog niet op gereageerd.

Ik verwacht dat de werkgever bij ons en de andere vakbonden gaat vragen naar de redenen van de tegenstemmers. Vervolgens gaat GKN Fokker de aanpassingen wel doorvoeren, vermoedelijk.

Als dat anders is of als de werkgever toch nog dingen aanpast in de voorgestelde nieuwe PDP-regeling, informeer wij de leden daarover.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Hans Korver via hans.korver@unie.nl of op 06-5252 2073.

Gerelateerde berichten

GKN Fokker: Nieuwe PDP-regeling

Een paar jaar geleden heeft GKN Fokker de PDP-regeling aangepast. De PDP-regeling is de beoordelingssystematiek van GKN Fokker. Vanaf toen…

Word gratis lid