De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Envalior: Cao 2023-2024

02 november 2023

Binnen 10 dagen na onderhandelingsronde III op 11 oktober 2023 zou Envalior reageren op de voorstellen van de gezamenlijke vakbonden.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Werknemersorganisaties zijn van mening dat wij een grote stap hebben gemaakt richting de werkgever. We hebben de moeite genomen om alle onderwerpen die ter tafel lagen te wegen en hierop aangepaste voorstellen te doen.

Op 20 oktober hebben we een reactie van de werkgever mogen ontvangen. Die was niet wat wij daarvan verwacht hadden. Het ontbreken van een voorstel met betrekking tot de structurele loonsverhoging is nog het meest teleurstellend. Ook afgezet tegen de bescheiden verbeteringen waartoe Envalior wel bereid was, vinden we het totale pakket aan arbeidsvoorwaardelijke verbeteringen te mager.

Op dinsdag 7 november volgt ronde IV. Afhankelijk van de resultaten die behaald worden in dit overleg, worden er ledenbijeenkomsten uitgeschreven door de vakbonden. Informatie daarover volgt nog. We houden de leden op de hoogte.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger, John Kapteijn, via john.kapteijn@unie.nl

Gerelateerde berichten

Envalior: cao

Op 17 november 2023 hebben wij de leden gevraagd uit te spreken over het onderhandelingsresultaat zoals dat op 16 november…

Word gratis lid