De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Envalior: cao

05 december 2023

Op 17 november 2023 hebben wij de leden gevraagd uit te spreken over het onderhandelingsresultaat zoals dat op 16 november in overleg met de werkgever werd bereikt.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Tot vrijdag 24 november (12:00 uur) hadden de leden de gelegenheid om te laten weten wat zij van het onderhandelingsresultaat vinden.

Omdat de raadplegingen van de collega-werknemersorganisaties nog liepen, zijn we terughoudend over de uitslag.

Inmiddels is duidelijk dat alle bonden kunnen instemmen met het onderhandelingsresultaat. Daarmee is er sprake van een nieuwe – en eerste –  cao voor Envalior (in Nederland).

Onze opkomst was boven de 90%.

90% van de stemmende leden stemden VOOR. Dat betekent dat er ook tegenstemmers waren. Hun geluid is ook gehoord. Die gaat met name over het niet tot stand komen van een alternatief voor de DSM-optieregeling. Bij gebrek aan beter, door ons ook wel aangeduid als een “loyaliteitsprogramma”.

Envalior dankt iedereen voor het constructieve overleg en kijkt uit naar een goede samenwerking met werknemersorganisaties om gezamenlijk tot een sterk Envalior te komen.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger, John Kapteijn via john.kapteijn@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Envalior: Cao 2023-2024

Binnen 10 dagen na onderhandelingsronde III op 11 oktober 2023 zou Envalior reageren op de voorstellen van de gezamenlijke vakbonden….

Word gratis lid