De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

DSM Protective Materials: Naamswijziging

01 september 2022

Dit bericht is verzonden aan onze leden die volgens onze ledenadministratie werkzaam zijn voor DSM Protective Materials en per 1 september dus voor AVIENT Protective Materials.

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Mocht je medewerkers ontmoeten die wel bij Protective Materials werkzaam zijn maar hebben dit bericht niet ontvangen, laat ze dan a.u.b. contact opnemen met de belangenbehartiger, John Kapteijn.

Verkoop afgerond

Op 1 september heeft DSM ons weten dat de verkoop van Protective Materials is afgerond. Uiteraard vermeldt ook de site van AVIENT dit nieuwsbericht.

De leden staan vanaf 1 september in onze ledenadministratie onder:

  • AVIENT Protective Materials

Uiteraard gaat het behartigen van de individuele belangen onverkort door. Tot 1 oktober 2023 zal de DSM-cao nog op AVIENT Protective Materials van toepassing zijn en zijn ook op die manier de collectieve belangen gedekt.

Ledenwerving

Heel belangrijk: De Unie praat slechts mee over arbeidsvoorwaarden bij de gratie van haar leden. Een achterban van enige omvang is nadrukkelijk gewenst. Valt het draagvlak weg dan vervalt daarmee ook de zetel aan de onderhandelingstafel en dus de mogelijkheid om mee te beslissen. Ik vraag je alert te zijn op signalen van collega’s die nog niet bij De Unie zijn aangesloten. De reden waarom jij ooit lid werd kan nog steeds een reden zijn voor anderen om zich ook aan te sluiten bij De Unie. En – bedenk – de rechtsbijstandverzekering zit niet aan tafel.                             

Mocht je vragen hebben of je mening willen geven neem dan contact op met de belangenbehartiger, John Kapteijn, via john.kapteijn@unie.nl of bel 06-5252 2067.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

DSM Pension Services

Per 1 december 2023 is DSM Pension Services (DPS) geen onderdeel meer van DSM (dsm-firmenich). DPS is nu een zelfstandige…

Word gratis lid