De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

DSM Protective Materials: Incentive Plan en Pensioen

30 augustus 2022

Deze nieuwsbrief is verzonden aan onze leden die volgens onze ledenadministratie werkzaam zijn voor DSM Protective Materials. We vragen je te stemmen over een verandering van datum voor wat betreft incentive plan. En – meer ter informatie – de voortzetting van de pensioenregeling onder DSM-pensioenfonds.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Mocht je collega-leden ontmoeten die wel bij Protective Materials werkzaam zijn maar die deze ledenraadpleging niet ontvangen hebben laat ze dan a.u.b. contact met mij opnemen via john.kapteijn@unie.nl.

In de geest en in lijn met de overgangsafspraken

Op 7 juni is in overleg met Avient een serie afspraken gemaakt in het kader van de overgang van Protective Materials van DSM naar Avient. Daarover hebben onze leden zich al eerder over uitgesproken. Nu gaat het nog om het incentive plan en het pensioen. Wat Avient daarmee wil treft je hier aan.

Ledenraadpleging

Ben je voor acceptatie van deze afspraken? Ben je er tegen (en waarom niet)? Of onthoud je je van stemmen? De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen.  

Vragen of opmerkingen?

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de belangenbehartiger, John Kapteijn, via e-mail john.kapteijn@unie.nl of bel 06-5252 2067.

 

Afdrukken

Gerelateerde berichten

DSM Pension Services

Per 1 december 2023 is DSM Pension Services (DPS) geen onderdeel meer van DSM (dsm-firmenich). DPS is nu een zelfstandige…

Word gratis lid