De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

dnata: Tijd voor de nieuwe cao-onderhandelingen

22 november 2023

Het is weer tijd voor de nieuwe cao-onderhandelingen bij dnata. Er is nog geen sector cao voor cargo en eind dit jaar loopt de huidige cao af. Daarom zullen we nieuwe voorstellen doen aan dnata om in een komende cao op te nemen. 

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

Concept voorstellenbrief

De onderhandelingen beginnen met een voorstellenbrief van ons aan de werkgever. Tijdens de voorgaande ledenbijeenkomsten hebben we goed naar jullie geluisterd. Daarnaast hebben we vooroverleg gehad met onze kaderleden. We hebben mogelijke wensen vastgelegd in een concept voorstellenbrief, deze kun je hier lezen.

Ledenvergadering

Heb jij op- en of aanmerkingen op deze brief, laat dat ons dan weten. We kunnen er voorstellen aan toevoegen en we kunnen er voorstellen uithalen.

Eerste onderhandeling

Na deze bijeenkomst wordt de definitieve voorstellenbrief opgesteld. Deze zullen we delen met dnata en vervolgens zullen we de leden informeren over de eerste onderhandeldatum voor de nieuwe cao.

Contact

Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar: mandy.raaijmakers@unie.nl of door een bericht aan één van onze kaderleden: Peter van Excel, Ruud Kleinveld, Peter Schuitmann en Jules Dunselman.

 

Gerelateerde berichten

dnata Amsterdam: Uitslag stemming cao

De stemmingsuitslag is binnen. Het onderhandelingsresultaat is goedgekeurd door de leden! 100% van de leden heeft ingestemd. Dat betekent dat…

dnata: stemmingsuitslag cao

Er is flink gestemd op het laatste bod van dnata. Het bod is geaccepteerd door een meerderheid van de leden….

Word gratis lid