De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Deutsche Bank: beoordelingssysteem

21 mei 2024

In de afgelopen periode zijn we bezig geweest met pensioen, maar ook de beoordelingssystematiek is door Deutsche Bank op de agenda gezet. Voor nu leggen wij het beoordelingssystematiek ter stemming aan de leden voor.

Werk jij bij Deutsche Bank? Word nu gratis lid!

 

Maand van de vakbond, laat je collega meestemmen!

Deze maand is het ook de maand van de vakbond. Dat betekent dat je collega bij de Deutsche bank nu voor 1 jaar gratis lid kan worden. En als jij je collega lid maakt, ontvang jij een bol.com bon van ons. Je collega kan dan direct meestemmen. Deutsche Bank vindt het belangrijk dat er meer draagvlak komt. Op het intranet van de Deutsche Bank vind hier meer over.

Beoordelingssystematiek

In de huidige kop-cao van Deutsche Bank staat de beoordelingssystematiek omschreven. De werkgever wil dit aanpassen zodat iedereen in de Group op dezelfde manier wordt beoordeeld. Het is eigenlijk weer op de oude manier zoals voorheen was afgesproken. Dit betekent dat er aan de onderkant een regel bijkomt zodat er weer een vijfpuntenschaal ontstaat. De rating blijft gelijk zoals die nu ook geldt. Je kunt hier alles rustig nalezen.

Breng je stem uit!

We hebben de systemen naast elkaar bekeken en als De Unie hebben we geen bezwaar tegen dit systeem. De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen tot en met donderdag 30 mei.

Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, kun je de belangenbehartiger Harma Pethke mailen op harma.pethke@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Deutsche Bank: Resultaat cao

In de afgelopen periode is er een aantal keer onderhandeld over een nieuwe kop cao voor de Deutsche bank. We…

Word gratis lid