De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

De cao-onderhandelingen komen eraan!

18 september 2023

Binnenkort starten de onderhandelingen voor de nieuwe cao Retail-Non-Food. Daar wil jij vast alles van weten? In de cao staan tenslotte alle belangrijke afspraken over jou werk, zoals loon en loonontwikkeling, verlof, vakantie, roosters, toeslagen en nog veel meer.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Cao-onderhandelingen

De Unie is een belangrijke partij in de branche, omdat wij samen met de werkgeverspartijen jouw cao afspreken. Leden van De Unie hebben voor de onderhandelingen de gelegenheid om te zeggen wat zij belangrijk vinden voor de nieuwe cao. Onderhandelaar Victor Kloos bundelt de voorstellen en gaat ermee naar de werkgevers. Als de onderhandelingen afgerond zijn, krijgen onze leden de gelegenheid om over het resultaat te stemmen. Stemmen zij voor, dan is de nieuwe cao een feit. Stemmen zij tegen, dan gaat onze onderhandelaar terug naar de werkgevers.

Lid worden van De Unie

Als je nu lid wordt van De Unie, houden wij je tijdens de hele onderhandelingsperiode op de hoogte van alle ontwikkelingen. En je mag dus direct meedoen! Als je gratis light-lid wordt, houden wij je ook op de hoogte, maar kan je dus niet stemmen of voorstellen indienen. Hoe doe jij mee?

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

Gerelateerde berichten

Retail Non Food: Cao

Vorige week hebben wij je laten weten dat ruim 2 maanden informeel overleg met werkgevers helaas geen cao heeft opgeleverd….

Retail: Geen nieuwe cao

Per 1 januari 2024 is er geen nieuwe cao voor de retail. Deze week werd duidelijk dat er met de…

Word gratis lid