De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Covestro: Cao 2024-2025

07 februari 2024

De leden zijn gevraagd om de belangenbehartiger John Kapteijn te voorzien van ideeën, suggesties en adviezen met betrekking tot wijzigingen / verbeteringen die jij graag in de arbeidsvoorwaarden gerealiseerd zou willen zien. Waar ligt de prioriteit? Wat is belangrijk? Wat is de ondergrens en tot hoever wil je gaan? Waar moet het volgens jou in de aanstaande onderhandelingen over gaan? Waar liggen de accenten, wat is heilig en wat is bespreekbaar?

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Per 1 juli 2024 moeten er nieuwe afspraken liggen want dan zal de lopende cao eindigen.

Onderhandelingen

De data waarop onderhandeld zal worden moeten nog bepaald worden.

Vanuit het verleden

Er ligt een pakket aan arbeidsvoorwaarden waaraan al meer dan 120 jaar geduwd, getrokken, gesleurd, veranderd en over onderhandeld is. Jaarlijks (twee-, of drie-jaarlijks) gemoderniseerd.  Valt daar nog iets aan te verbeteren? Er valt altijd te optimaliseren en te actualiseren naar de tijd van 2024.

De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te reageren naar de belangenbehartiger.

Contact

Zijn er verdere vragen of opmerkingen over dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger John Kapteijn, via john.kapteijn@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Covestro: Cao 2023-2024

De leden van De Unie bij Covestro hebben voor het onderhandelingsresultaat gestemd. Dat hebben we de werkgever eerder deze week…

Word gratis lid