De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Contractcatering: Uitnodiging medewerkersonderzoek

01 maart 2023

De leden worden uitgenodigd om deel te nemen aan het medewerkersonderzoek in de contractcatering, hospitality en inflight.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Medewerkersonderzoek  

De leden zijn al eerder geïnformeerd over het medewerkersonderzoek in de aanloop naar het Cateringcongres.  Wij waren toen nog bezig met de (laatste) voorbereidingen, maar nu is die klaar.

De leden zijn nu uitgenodigd om er aan deel te nemen en hun mening te geven over werk, klant-/marktontwikkelingen en werkplezier.  Het onderzoek is anoniem. Wel vragen we een aantal persoonlijke kenmerken in te vullen om een beter beeld krijgen van eventuele verschillen in groepen werknemers. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 10 minuten en kan tot en met maandag 13 maart 2023.

De enquête staat open voor alle medewerkers en is naar alle bedrijven in de sector gestuurd. Ook het platvorm van ondernemingsraden (POCC) zal er aandacht voor vragen en de drie vakorganisaties sturen de vragenlijst naar hun leden. De uitkomsten van het onderzoek worden als eerste op het cateringcongres toegelicht aan de aanwezigen. Nog een reden om je ervoor in te schrijven!

Contact

Als je wilt reageren op dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger Emanuel Geurts via 06-5252 2074 of via  emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kun je contact opnemen met de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen je graag!

 

Gerelateerde berichten

Contractcatering: hospitality en inflight

In dit bericht aandacht voor stichtingen, werkstress, RVU, inflight, cao-onderhandelingen en de jaarlijkse gesprekken en het cateringcongres. Kortom, van alles…

Contractcatering: Update

Met dit bericht informeren wij je over pensioen, RVU, inflightoverleg en de cao-onderhandelingen.   Pensioen Voor de zomer van 2023…

Word gratis lid