De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Contractcatering: RVU-regeling

17 februari 2021

De Unie, de andere vakbonden en de werkgevers in de contractcatering hebben afspraken gemaakt over “eerder kunnen stoppen met werken met behulp van een RVU-regeling”. De stemming er over liep tot en met vrijdag 12 februari.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Uitslag stemming

De stemming onder de leden van De Unie is positief verlopen. Er zijn wel een aantal vragen en opmerkingen van leden over ontvangen over de definitie van de doelgroep en uitvoerend werken, dienstjareneis, schalen, wel/niet zware beroepen, leeftijd-/beroepsdiscriminatie en verlofsparen. Deze zaken worden meegenomen in de uitwerking van de regeling en de communicatie er over. De werkgevers en de andere vakorganisaties in de contractcatering zijn ook akkoord met het bereikte onderhandelingsresultaat.

Reactie

Als je wilt reageren op dit bericht of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je me bereiken via emanuel.geurts@unie.nl of via mijn telefoonnummer 06-5252 2074. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via e-mail sc@unie.nl of de chatfunctie op deze site. We helpen je graag!

 

[print_link]

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid