De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Contractcatering: Leden stemmen in

03 mei 2022

Na een lang traject van onderhandelen over nieuwe arbeidsvoorwaarden voor medewerkers in de contractcatering, hospitality en de inflight hebben we het bereikte onderhandelingsresultaat in april ter stemming aan de leden voorgelegd. De leden konden stemmen tot en met 1 mei 2022.

 

 

Word nu gratis light-lid en ben altijd als eerste op de hoogte!

Uitslag stemming

De leden van De Unie hebben ingestemd met het bereikte onderhandelingsresultaat. Ook de leden van FNV Catering en CNV Vakmensen konden zich er in vinden. De werkgeversverenigingen Veneca en VOCC waren al eerder akkoord. Nu er instemming is, kan de salarisverhoging met terugwerkende kracht tot 1 april worden geregeld. Cao-partijen gaan met de tekstuele wijzigingen aan de slag en zodra de tekst van de nieuwe cao klaar is, krijg je die van mij.

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je me bereiken via 06-5252 2074 of via emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid