De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Contractcatering, hospitality en inflight: Gezamenlijk cao-bericht werkgevers en vakorganisaties

24 oktober 2023

Gezamenlijk bericht van vakbonden en werkgevers aan alle werknemers die vallen onder de contractcatering-cao deel A, Inflight en deel B.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Op veel plaatsen wordt gesproken over het afsluiten van een nieuwe cao. Dat gaat ook voor jou gebeuren. Het lijkt ons goed je te informeren over het moment dat dit gaat plaatsvinden. Belangrijk is te weten dat de huidige cao afloopt op 31 maart 2024.

Vakbonden en de werkgevers hebben afgesproken de onderhandelingen over de nieuwe cao te starten vanaf 16 januari 2024. Er zijn vier cao-onderhandelingsrondes gepland namelijk; 16 en 23 januari en op 1 en 14 februari 2024.

De vakbonden gaan eind 2023 hun leden raadplegen over de inzet voor de komende onderhandelingen. Het leek ons goed je dit te laten weten.

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben, dan kan je de belangenbehartiger Emanuel Geurts bereiken via 06-5252 2074 of via  emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen je graag!

Gerelateerde berichten

Word gratis lid