De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

CBR: Roosterproblematiek opgelost!

28 augustus 2023

Naar aanleiding van onze brief aan de directie hebben er meerdere overleggen plaatsgevonden, met ons kaderlid Martin van Straten in de hoofdrol. 

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De kou is wat ons betreft uit de lucht gehaald en we zijn tot een nieuwe tekst gekomen met voorwaarden. Wij verwijzen je hiervoor graag naar het intranet van het CBR. Er is achteraf echt sprake van een misverstand en het anders interpreteren van de teksten uit het akkoord door verschillende mensen. Vanuit de directie was er absoluut geen intentie om wijzigingen in roosters aan te brengen. Ze respecteren de roosters zoals die waren en wanneer medewerkers dit wensen. Wij waren blij dit zo te vernemen.

De kunst was nog wel even om dit voor iedereen goed op te schrijven om duidelijkheid te geven hoe het nu in elkaar steekt en de regels gehanteerd moeten worden. Ook is er nu meer duidelijkheid over de parttimewerkers en hoe hier mee omgegaan gaat worden. Zie het intranet.

Al met al een storm in een glas water, maar wel goed dat wij het snel op hebben kunnen lossen om eventuele ruis en onvrede weg te nemen.

Contact

Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar: gerard.van.der.lit@unie.nl. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We adviseren je graag!

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid