De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

CBR: positieve uitslag stemming cao

24 juli 2023

De termijn waarin er gestemd kon worden over het cao-resultaat is beëindigd. We hebben de stemmen geteld en een overweldigde meerderheid heeft ingestemd met het onderhandelaarsakkoord. Dit betekent dat de nieuwe cao een feit is.

 

Word gratis CBR-lid!

Mede namens de onderhandelingsdelegatie van De Unie,Martin, Jeroen en Vinod, danken we onze leden hartelijk voor alle input die op verschillende manieren ontvangen is tijdens het proces. Dit heeft dus echt geholpen om tot dit resultaat te komen. Dat er massaal gestemd is, is voor De Unie heel erg waardevol. Uiteindelijk doen we het eerst, en vooral voor onze leden. Dit betekent ook dat de cao binnen het CBR echt leeft. Het gaat ook wel ergens over.

 

Niet alleen voorstemmers. Er waren ook tegenstemmers en die hebben ook de moeite genomen om uit te leggen waarom ze tegen waren. Net zo goed er ook voorstemmers waren die toch nog wel wat kanttekeningen hadden. Dit is heel waardevol voor mij. Helaas hebben we nog niet alle honderden, ja zo veel waren het, reacties kunnen lezen en analyseren. Dit gaat de komende dagen zeker gebeuren en komen we er in een volgende nieuwsbrief op terug.

 

Voor nu proficiat en een mooie zomer gewenst.

 

Contact

Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, mail dan naar gerard.van.der.lit@unie.nl

Gerelateerde berichten

Word gratis lid