De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

CBR: de cao-onderhandelingen gaan starten, onze voorstellen

10 juni 2024
CBR

We gaan deze week formeel starten met de cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao CBR. Je kunt onze voorstellenbrief hier lezen. Deze is tot stand gekomen op basis van de ledeninput en de input van de kadergroep. We willen een aantal verbeteringen, maar eerst en vooral geen aanpassingen meer aan de huidige afspraken. Zo veel is wel duidelijk geworden vanuit de input van de leden en de kadergroep.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Het eerste overleg zal, zoals gebruikelijk weer in het teken staan van het toelichten van onze voorstellen en het kennisnemen van de voorstellen van het CBR. We zullen doorvragen waarom ze met hun voorstellen komen en wat die voorstellen nu concreet gaan betekenen. Na dit eerste overleg komen we spoedig bij de leden terug om onze bevindingen te delen en hun mening hierover te vragen. Dit helpt ons om het vervolgoverleg goed voorbereid tegemoet te treden.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt over onze voorstellenbrief, dan hoort de belangenbehartiger Gerard van der Lit uiteraard ook graag van je via gerard.van.der.lit@unie.nl. Je kunt hem ook een WhatsApp bericht sturen via 06-5252 2010.

Word gratis lid