De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Cao Verzekeringsbedrijven 2021

14 december 2020

Op 3 december 2020 heeft De Unie een onderhandelingsakkoord bereikt over de bedrijfstakcao Verzekeringsbedrijven. De gemaakte afspraken zijn inmiddels zorgvuldig geformuleerd. Je kunt hier de tekst van het onderhandelingsresultaat lezen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Stemmen

Als lid van De Unie is het mede van jou afhankelijk of deze cao tot stand komt. Onze leden hebben via de mail bericht gehad om hun stem uit te brengen. Dit kan tot en met 3 januari 2021. Op maandag 4 januari maakt De Unie de uitslag van de ledenraadpleging bekend.

Advies van De Unie

De Unie is tevreden met dit onderhandelingsresultaat. Wij hopen daarom dat je met dit onderhandelaarsakkoord kunt instemmen. Uiteraard zijn er onderdelen in dit akkoord waar jij wellicht minder blij mee bent of waar je minder belang aan hecht. Cao’s komen tot stand in complexe onderhandelingen waar veel partijen bij betrokken zijn. Uiteindelijk vindt men elkaar in een compromis. Een toelichting op het onderhandelingsresultaat kun je hier lezen.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of app naar nummer: 06-5252 2091.

 

[print_link]

 

 

Gerelateerde berichten

Verzekeringsbedrijven: Een update

In dit bericht informeren wij je over de cao-onderhandelingen verzekeringsbedrijven.   4e ronde cao-onderhandelingen De vorige onderhandeldagen stonden in het teken…

Verzekeringsbedrijven: update

In dit bericht informeren wij je over de onderhandelingen voor een nieuwe cao Verzekeringsbedrijven.   Cao-onderhandelingen Onze verwachting was dat…

Word gratis lid