De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Cao Rijk: Ga je na de vakantie werken aan jouw toekomst?

27 juli 2022

Ga jij na de vakantie alles uit jezelf halen met de gratis trainingen van het A+O fonds Rijk? Je kan je nu voor de maanden september en oktober. Het aanbod van Werken aan jouw toekomst: op locatie bestaat uit 11 trainingen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De 11 trainingen:

 • In verbinding blijven in een hybride werkomgeving Hybride werken is niet meer weg te denken. Hoe ga jij daar mee om? Hoe blijf je in verbinding met je collega’s? Deze training helpt je om weer de regie te pakken over je eigen werkritme en niet te vergeten je werkplezier.
 • Ontdek en gebruik je talenten en competenties We leren je jouw sterke punten te herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. Vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol.
 • Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien Non-verbale communicatie maakt tot zo’n 80% onderdeel uit van onze communicatie. In deze training leer je de belangrijkste non-verbale signalen kennen en ontdek hoe je met non- verbale communicatie je eigen invloed kunt versterken. Ook in een hybride werkomgeving.
 • Ontladen en opladen Hoe kun je gedurende de dag en na het werk goed voor jezelf zorgen, als je merkt dat je een opgejaagd gevoel krijgt of je het gevoel hebt dat je energie weglekt? In deze training krijg je tips die ervoor kunnen zorgen dat je je energie vast kunt houden of terug kunt pakken.
 • Zeg het! Word beter in lastige gesprekken In deze training leer je jezelf beter uitdrukken en opkomen voor dat wat jij belangrijk vindt. Aan het eind van de dag sta je steviger in je schoenen om te zeggen wat voor jou telt!
 • Job Crafting We laten zien dat kleine veranderingen in je doelen en aanpassingen in je manier van werken al een positieve invloed kunnen hebben op je werkbeleving. Deze training geeft je tips om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen.
 • Personal Branding We helpen jou om je bewust te worden van jouw eigen toegevoegde en unieke waarde. Hoe kun je overtuigend overbrengen wat jouw talenten zijn en presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!
 • Van werkdruk naar werkplezier We leren je hoe je werkdruk om kunt zetten in prettige motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Je leert beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door helder te plannen. Daarnaast ontdekken we samen wat jou energie of plezier geeft in het werkleven.
 • Krachtkaart We brengen samen in beeld wat jouw drive is, wat je toekomstwensen én wat je ambities zijn. Zowel qua werk als privé. Deze training geeft je echt een boost en concrete tips om te werken aan jouw ontwikkeling.
 • Netwerken We leren je hoe je waardevolle relaties kan opbouwen en hoe je jouw netwerk kan vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker en soepeler af!
 • Sterk in je werk! (NIEUW) Hoe zorg je ervoor dat jouw persoonlijke wensen in balans blijven met die van de organisatie? Tijdens deze training krijg je rust en tijd om stil te staan bij jouw talenten en kwaliteiten én de redenen waarom jij jouw werk doet. Dit helpt om gemotiveerd en energiek aan het werk te zijn en blijven.

Welke training past bij jou?

Weet je niet goed welke training je moet volgen? Doe onze toekomstprooft-test en ontdek hoe de trainingen van Werken aan jouw toekomst jou kunnen ondersteunen.

Wij staan voor je klaar!

Na aanmelding ontvang je van ons een mail met uitleg over de training op locatie. Als je vragen hebt, kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. We maken graag tijd voor je!

Team Werken aan jouw toekomst
A+O fonds Rijk

[print_link]

Gerelateerde berichten

Cao Rijk: Getekend

De vakbonden hebben samen met minister Bruins Slot van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op maandag 11 juli…

Word gratis lid