De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Astellas: Pensioenregeling ledenbijeenkomst

30 maart 2023

In de vorige ledenbijeenkomst hebben we de leden bijgepraat over de pensioenregeling. We zijn verder gaan onderzoeken naar de mogelijkheden om een nieuwe uitvoerder te selecteren.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Daar is uitgekomen dat we voornemens zijn om de huidige regeling over te zetten naar een andere uitvoerder. Meerdere uitvoerders zijn onderzocht en bekeken en aan de hand daarvan, zijn er uitvoerders naar voren gekomen die het beste passen bij de eisen die alle partijen hebben.

Graag willen we de leden uitnodigen om bij te praten en  in gesprek te gaan over de pensioenregeling in de toekomst. Daarom hebben we een tweetal ledenbijeenkomsten georganiseerd, waarvoor we de leden willen uitnodigen. Beide bijeenkomsten zijn digitaal via Teams zodat iedereen de gelegenheid heeft hierbij aanwezig te zijn. Ook de pensioendeskundige namens de vakbonden zal aanwezig zijn. De leden hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de bijeenkomsten.

1e bijeenkomst

Datum: 6 april 2023
Tijdstip: 11:30 – 12:30 uur

2e bijeenkomst

Datum: 6 april 2023
Tijdstip: 14:15 – 15:15 uur

Dit is het moment om met elkaar hierover in gesprek te gaan. We zien de leden daarom dan ook graag bij één van de twee bijeenkomsten!

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger via harma.pethke@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Astellas: verbeterd cao bod

In de afgelopen bijeenkomst hebben we de leden gesproken over de cao. We zijn naar aanleiding daarvan weer in overleg…

Word gratis lid