De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ASR: Corona

07 april 2020

Allereerst hoop ik dat je niet geveld bent door het coronavirus en dat jij en je naasten de huidige situatie op een gezonde manier doorstaan. Er gebeurt veel en maatregelen die de overheid treft zijn merkbaar voor iedereen. Het belangrijkste is natuurlijk om die maatregelen na te leven en de gedragslijnen van het RIVM te volgen. De Unie doet dat ook en mede hierdoor zijn wij in staat om er in deze onzekere periode voor jou te zijn.

Door alle maatregelen rond het coronavirus staat de economie onder druk. Dit betekent veel voor jou, je werk en je werkgever. Ik kan me voorstellen dat de gevolgen voor jou niet direct te overzien zijn en dat dit leidt tot onzekerheid en veel vragen. Onze speciale website (https://www.unie.nl/corona-nieuws) geeft veel actuele informatie over de diverse maatregelen en de gevolgen daarvan: voor jou, je werk en je inkomen. Ik wil je vragen deze link te delen in je eigen sociale netwerken. In deze tijd wil De Unie er namelijk voor iedereen zijn. Voor jou, maar voor ook je collega’s, familie, vrienden en buren.

De Unie heeft een team van experts beschikbaar. Zij zitten elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur klaar om vragen te beantwoorden, regelingen uit te leggen en jou van advies te voorzien. Je kunt ze bereiken via sc@unie.nl en 0345-851 963.

Natuurlijk ben ik ook beschikbaar, telefonisch en per mail: 06-5252 2056 en harma.pethke@unie.nl. Neem gerust contact met me op om te laten weten hoe het met je gaat en waar ik je bij kan ondersteunen. Ik hoor graag van je.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

a.s.r.: fusie Aegon

Nu de fusie een feit is, zijn alle Aegon-medewerkers in dienst van a.s.r. gekomen. Bij De Unie betekent dit dat…

a.s.r.: sociaal plan

Er is een resultaat voor een aanpassing aan het sociaal plan van a.s.r. De aanpassingen betreffen de looptijd en reistijd-berekening….

Word gratis lid