De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ASML: Arbeidsvoorwaardenvorming

27 mei 2021

De Unie nodigt de medewerkers van ASML uit om deel te nemen aan één van onze digitale inloopsessies. In deze sessies vragen we medewerkers uit om hun mening te geven over de arbeidsvoorwaarden bij ASML. Wij willen graag de medewerkers horen, zodat wij dit kunnen meenemen in onze gesprekken die wij voeren met ASML.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De volgende digitale inloopsessies staan nog open:

  • Maandag 31 mei 2021, 12.00-13.00 uur
  • Maandag 31 mei 2021, 16.00-17.00 uur

Je kunt je hier opgeven. Tenminste 1 uur voor het overleg ontvang je in je e-mailbox een digitale link om in te loggen.

Heb jij je al aangemeld? Of heb je een collega die geïnteresseerd is? Dan kun je deze uitnodiging doorsturen.

De Unie luistert graag naar de mening van alle werknemers. Om die reden hebben wij vorig jaar, in de periode 30 maart tot 17 april, samen met ASML het DigiC onderzoek laten uitvoeren door MWM2-Innervoice. Ruim 7.000 collega’s hebben dit DigiC onderzoek ingevuld. De uitkomsten van dit representatieve onderzoek kun je hier lezen. Voor De Unie zijn deze resultaten leidend in de gesprekken met ASML over arbeidsvoorwaarden.

Onze eerste conclusie is dat er al veel goede arbeidsvoorwaarden zijn. Wat goed geregeld is, willen we niet veranderen. Maar uit het DigiC onderzoek wat jullie massaal hebben ingevuld blijkt dat er ook wel wat te verbeteren is. Ben je nieuwsgierig naar de ideeën van De Unie? Lees hier onze voorstellenbrief, gebaseerd op het DigiC onderzoek.

Nu de gesprekken met ASML over arbeidsvoorwaardenvorming worden opgestart nodigen we jou graag uit om met ons in gesprek te gaan. Herken je de resultaten uit het onderzoek? Zijn er wellicht nieuwe ontwikkelingen (bijvoorbeeld ten aanzien van thuiswerken) die van invloed zijn op jouw wensen en behoeften? Wat vind je van onze voorstellen? Wat wil je ons meegeven in de gesprekken met ASML? We horen het graag van jou.

Voor meer informatie neem contact op de belangenbehartigers:

Sjerp Holterman              sjerp.holterman@unie.nl

Inge de Vries                   inge.de.vries@unie.nl

 

[print_link]

 

Gerelateerde berichten

ASML: Start cao-overleg

De Metalektro-cao is inmiddels rond. Deze cao is ook op de medewerkers van ASML van toepassing. Dit heeft ASML ook…

ASML: Verslag overleg 18 mei 2021

Op 18 mei 2021 heeft De Unie, samen met de andere betrokken vakorganisaties, overleg gevoerd met ASML over de ontwikkeling…

Word gratis lid