De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Arcadis: Voorstel van Arcadis

29 november 2022

Tijdens de gezamenlijke ledenvergadering van de vakorganisaties hebben we het huidige voorstel van Arcadis besproken. Daarin is een duidelijk en eenduidig signaal naar voren gekomen. Het is niet voldoende. Er zijn concrete verbeteringen aangedragen en er is een opdracht meegegeven aan de vakbonden, er moet een beter bod komen. De Unie neemt deze opdracht van harte en gaat hiermee aan de slag. Zoals tijdens de vergadering besproken, doen we dat namens en met onze leden, wij kunnen dat niet alleen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Wat kan jij doen?

Tijdens de ledenvergadering waren er ook niet-leden aanwezig die aan hebben gegeven dat zij lid willen worden om ook mee te kunnen bepalen over de inhoud van hun cao en ook om mee te kunnen stemmen. Hoe breder we vertegenwoordigd zijn, hoe sterker we staan in de onderhandelingen. Hier kun je jezelf, of kan jouw collega zich, als lid bij ons aanmelden. Deel dit bericht met je collega’s. Belangrijke aanvullingen:

  • Jij krijgt een kleine vergoeding als jouw collega bij aanmelding aangeeft dat hij via jou lid is geworden.
  • Bij Arcadis kun je jouw lidmaatschap op fiscaal vriendelijke wijze declareren, hoe je dit doet is terug te vinden op de intranetpagina.

Vervolg proces

Wij leggen het huidige voorstel nog niet ter stemming voor.

  • Aanstaande donderdag op 1 december 2022 hebben we opnieuw cao-onderhandelingen en gaan we terug naar Arcadis met de informatie vanuit de ledenvergadering.
  • Op 15 december 2022 staat nog een onderhandeling ingepland.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht stuur dan een bericht aan de  belangenbehartiger, Mandy Raaijmakers, via mandy.raaijmakers@unie.nl

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid