De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Arcadis Nederland: Update cao

17 november 2023

In dit bericht informeren wij je over de onderhandelingen voor een nieuwe cao.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Cao-onderhandelingen

Afgelopen dinsdag 14 november 2023 zouden we weer een cao-onderhandeling hebben met Arcadis. Deze afspraak is echter niet doorgegaan. Arcadis heeft ons aangegeven meer tijd nodig te hebben om te komen tot een inzet voor de nieuwe cao. Vervelend maar het is niet anders.

Omdat er nog maar één onderhandeling gepland stond, namelijk op woensdag 6 december 2023, hebben we extra afspraken gemaakt. Zo komen we dinsdag 28 november 2023 bij elkaar en is er donderdag 14 december 2023 een extra bijeenkomst gepland. Of dit voldoende zal zijn, hangt erg af van het bod dat Arcadis op tafel gaat leggen. Daar weten we de 28e in ieder geval meer over.

De gesprekken voor een nieuwe pensioenregeling per 1 januari 2026 lopen apart van de cao-onderhandelingen en die gaan vooralsnog prima.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over dit bericht? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Emanuel Geurts via emanuel.geurts@unie.nl en/of telefonisch via 06-5252 2074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851963. We adviseren je graag!

 

Gerelateerde berichten

Arcadis Nederland: Pensioenupdate

In dit bericht informeren wij  je over de onderhandelingen voor een nieuwe pensioenregeling voor jou én Arcadis.   Pensioen Maandag…

Word gratis lid