De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Arcadis: Inzet cao

19 september 2023

De onderhandelingen voor een nieuwe cao bij Arcadis worden gestart en de belangenbehartiger Emanuel Geurts vraagt de leden om hun mening.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Dit jaar loopt de cao af en is er een nieuwe cao Arcadis te onderhandelen. Op 11 september 2023 hebben HR en vakorganisaties verkend welke thema’s in de cao-onderhandelingen terug gaan komen. Dit zijn in ieder geval loon, pensioen, sociaal kader, verlof, werk/privé, inzetbaarheid en vakbondswerk. De vraag aan jou is wat jij in jouw cao terug wilt zien? Welke concrete punten zou je mee willen geven? Je kunt je reactie over de nieuwe cao sturen vóór maandag 3 oktober 2023 via email emanuel.geurts@unie.nl.

Er zijn vier onderhandelingsrondes gepland. De eerste ronde is op donderdag 5 oktober en de laatste onderhandeling is op woensdag 6 december 2023. Zodra de eerste ronde is geweest, komt er een terugkoppeling met daarbij de inzet van De Unie.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over dit bericht? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Emanuel Geurts via emanuel.geurts@unie.nl en/of telefonisch via 06-5252 2074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid