De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

AnQore: Cao 2024-2025

31 mei 2024

Per 1 oktober 2024 zal er helderheid moeten zijn over de afspraken in de cao die vanaf die datum weer van kracht zal zijn. Dan loopt namelijk de huidige cao af. De eerste ronde van de onderhandelingen is vastgesteld op 12 juni. Dan is John Kapteijn helaas verhinderd, maar collega Robert Donker (Synergo-vhp) zal hem waarnemen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Hoe gaat het met AnQore?

Gaat het beter dan vorig jaar? Gaat het slechter? Of gaat het even goed? De werkgever zal ons hier ongetwijfeld over informeren.

De krapte op de arbeidsmarkt houdt aan

Onverminderd streven wij naar koopkrachtbehoud en, als het even kan, naar verbetering van de koopkracht. Niemand wenst hoge inflatie en in vergelijking met 2023 is die dan ook gelukkig aan het dalen. Mogelijk ontstaat er nu ook ruimte voor andere arbeidsvoorwaardelijke verbeteringen naast de structurele loonsverhoging.

Laat van je horen!

Wat is dit jaar voor jou van belang? Waar moet de prioriteit liggen? Wat is bespreekbaar en wat is absoluut onbespreekbaar? Welke arbeidsvoorwaarden zijn heilig en welke afspraken zijn voor verbetering vatbaar? Denk erover na en laat het de belangenbehartiger vóór vrijdag 7 juni 12:00 uur weten via john.kapteijn@unie.nl
Vermeld in het onderwerp: ANQORE – CAO 2024-2025 – INPUT.

Stel je voor dat er in Nederland niemand meer lid zou zijn van een werknemersorganisatie!

Dan zouden de voorstellen van de werkgever zomaar – zonder onderhandeling – ingevoerd kunnen worden. Weliswaar in “goed” overleg met de individuele werknemer en uitsluitend met diens instemming. Daarom is het van groot belang dat er steeds meer mensen aangesloten zijn (en blijven) bij De Unie.

Wijs je collega die niet is aangesloten op dit belang. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Een lage organisatiegraad is onder andere de reden dat de arbeidsvoorwaardelijke ontwikkeling op sommige plaatsen stagneert. Aanmelden kan eenvoudig door hier te klikken.

Ronde II t/m IV zullen plaatsvinden op respectievelijk 3 juli, 28 augustus en (zo nodig) 11 september.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de belangenbehartiger John Kapteijn via john.kapteijn@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2067.

Gerelateerde berichten

AnQore: Cao 2023-2024

Het voorstel dat AnQore op 28 juni 2023 op tafel heeft gelegd, is 8,25% voor een periode van 15 maanden….

Word gratis lid