De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

AnQore: Cao 2023-2024

29 juni 2023

Het voorstel dat AnQore op 28 juni 2023 op tafel heeft gelegd, is 8,25% voor een periode van 15 maanden. De werkgever geeft aan niet meer te kunnen bieden. Daarmee is het een eindbod. Dat leggen wij hierbij aan de leden voor.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

Neutraal

AnQore geeft aan niet verder te kunnen gaan dan dit bod. De financiële situatie van het bedrijf laat dat niet toe. Een financieel deskundige heeft, namens werknemersorganisaties, inzage gekregen in de boeken en bevestigt dat de financiële situatie van het bedrijf te wensen over laat. Daarom leggen we het eindbod neutraal aan de leden voor.

Reiskosten

In het eindbod is niet alleen een structurele loonsverhoging opgenomen van 8,25% per 1 juli 2023, maar ook andere punten:

  • reiskostenvergoeding: gaat van € 0,13 naar € 0,21 cent per kilometer;
  • verlofsparen: AnQore verruimt de mogelijkheid om verlof te sparen. Daardoor kunnen medewerkers nu maximaal 250 dagen sparen (Verlofspaarpot en Rekening Courant samen);
  • sociaal plan: dit wordt verlengd tot 1 oktober 2025.

Het totale eindbod is hier te lezen.

Stemmen

Ik wil je uitnodigen je oordeel te vellen over dit eindbod.  De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen vóór donderdag 6 juli 2023 – 12:00 uur.

Het belang van een lidmaatschap

Het verbeteren van arbeidsvoorwaarden is geen recht. Dat dient altijd in goed onderling overleg en met wederzijds goedvinden gerealiseerd te worden. Een breed draagvlak voor De Unie is daarbij van belang. Wijs je collega die nog geen lid is van De Unie op dat belang.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de belangenbehartiger John Kapteijn via john.kapteijn@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2067.

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid