De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

AkzoNobel: De leden stemmen voor de cao 2024

04 maart 2024

Wij kunnen melden dat bijna 90% van de leden van De Unie die hun stem hebben uitgebracht, vóór het cao-onderhandelingsresultaat hebben gestemd. Dat betekent dat de afspraken zoals die zijn gemaakt en aan de leden zijn gepresenteerd, in de cao zullen worden opgenomen. We hebben de directie hierover inmiddels geïnformeerd.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

We hebben tijdens de ledenvergaderingen in het land veel positieve feedback gekregen, maar er waren ook kritische geluiden. Nogal wat collega’s in de MM schalen betreuren het dat het front met de G-schalen niet tot het eind toe in stand is gebleven. Er waren vanuit deze hoek ook kritische opmerkingen over het niet indexeren van leaseregelingen en onkostenvergoedingen. We hebben deze geluiden duidelijk naar jouw management overgebracht en zij zijn zich ervan bewust dat hier iets mee dient te gebeuren.

Het is jammer dat we uiteindelijk niet alle leden tevreden kunnen stellen, maar we zijn tevreden met de uitslag zoals die er nu uiteindelijk ligt.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over dit bericht? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Jan Admiraal via jan.admiraal@unie.nl en/of telefonisch via 06-5252 2048. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We adviseren je graag!

Gerelateerde berichten

AkzoNobel: Cao-eindbod

Op dit moment worden er gezamenlijke ledenvergaderingen gehouden om het cao-eindbod van AkzoNobel te bespreken en te peilen wat de…

AkzoNobel: Cao-eindbod

Op dinsdag  30 januari 2024 hebben we voor de zesde keer met de directie om tafel gezeten om te onderhandelen…

Word gratis lid