De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Aegon: Wat vind jij van de cao?

01 april 2020

De Aegon-cao loopt af op 1 juli 2020. In normale omstandigheden beginnen we enkele maanden voor de afloop van de cao met de onderhandelingen om een nieuwe cao af te kunnen spreken. Door de Covid-19-crisis moeten we de plannen aanpassen. Op 6 april 2020 heeft De Unie met Aegon, de andere vakorganisaties en de COR een online-overleg. We bespreken dan hoe we de cao-onderhandelingen vorm kunnen geven. Het doel blijft immers om vóór 1 juli 2020 een nieuwe Aegon-cao gereed te hebben. Er is al veel voorbereidend werk gedaan. Er is al een bedrijfsbreed onderzoek gedaan naar de mening van de Aegon-medewerkers over hun arbeidsvoorwaarden.

Om de cao-onderhandelingen voor te bereiden, wil ik, belangenbehartiger Inge de Vries, graag de mening van de medewerkers weten. Hiermee diepen we het onderzoek verder uit. In de enquête vind je een aantal voorbeelden voor cao-voorstellen. Je kunt per onderdeel aangeven of je het er wel of niet mee eens bent. Ook kun je aangeven of een dergelijke afspraak voor jou waardevol is.

Ik hoop dat je de tijd wil nemen de enquête hier in te vullen.

Contact

Heb jij vragen naar aanleiding van dit bericht? Of heb je informatie die je met De Unie wilt delen? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar inge.de.vries@unie.nl of bel mij op telefoonnummer 06-5252 2091.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Aegon Group en AAM: Van alles wat

In dit bericht aandacht voor de verhuizing naar Schiphol, 3e kwartaalcijfers, periodiek overleg, OR, tips over het omgaan met werkstress…

a.s.r.: fusie Aegon

Nu de fusie een feit is, zijn alle Aegon-medewerkers in dienst van a.s.r. gekomen. Bij De Unie betekent dit dat…

Word gratis lid