De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Achmea: ook nu aandacht voor je loopbaan

11 mei 2020

We hopen dat jij en je naasten in goede gezondheid verkeren. Dat is nu het allerbelangrijkste. Maar door Corona is onze wereld er in een razend tempo heel anders uit gaan zien. De meesten van ons werken vanuit huis en velen hebben kinderen die thuis onderwijs volgen. De toekomst laat zich op het moment lastiger voorspellen dan ooit. Die onzekerheid doet wat met mensen. Sommige leden maken zich zorgen over hun baan, nu of in de toekomst. We spreken ook leden die juist nu aan de slag willen met hun arbeidsmarktwaarde. Wat heb ik nodig om aantrekkelijk te blijven als werknemer? In mijn huidige baan of misschien straks in een andere functie of bij een nieuwe werkgever?

Ook op zoek naar ondersteuning bij dergelijke vragen, dan is onze loopbaancheck misschien iets voor jou. De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Achmea. De Loopbaancheck geeft inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Achmea of elders. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan.

Hoe?

Er is drie keer persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In de cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. Je mag eens per drie jaar deelnemen aan onze loopbaancheck, volledig betaald door Achmea. De facturatie regelen wij met Achmea, jij hoeft je alleen nog in te schrijven!

Aanmelden

Wil je aan de slag met de Loopbaancheck? Ga dan snel naar Achmea Learning & Development en meld je aan voor de Loopbaancheck van Unie Consultancy. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851 256.

Veel sterkte in deze ingewikkelde tijd!

Gerelateerde berichten

Achmea: Cao-enquête

In september zullen de onderhandelingen over de nieuwe cao Achmea starten. Achmea, De Unie en overige vakorganisaties hebben samen afspraken…

Achmea: Start cao-onderhandelingen

Na de zomer (eind september) zullen de onderhandelingen voor een nieuwe cao starten. Na de voor ons teleurstellende uitkomst van…

Achmea: open rekening

Afgelopen donderdag is Achmea geïnformeerd over de uitslag van onze mini-enquête over de tegemoetkoming van Achmea aan medewerkers voor toegenomen…

Word gratis lid