De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Achmea: De leden van De Unie stemmen unaniem in met sociaal plan!

28 juni 2024

In dit bericht informeren we je over de uitkomst van de stemmingen over het nieuwe sociaal plan dat de vakorganisaties en Achmea in juni hebben afgesloten.

Uitslag stemmingen

De stemmingstermijn liep tot en met donderdag 27 juni 2024. De verwachting dat de leden tevreden zouden zijn, is ook tot uitdrukking gekomen in de uitslag van de stemming. De leden van De Unie hebben namelijk unaniem vóór het onderhandelingsresultaat over het nieuwe sociaal plan gestemd. Ook de achterbannen van de andere vakorganisaties zijn akkoord, dus is er sprake van een breed gedragen akkoord over het nieuwe sociaal plan.

Vervolg

Achmea verwerkt het onderhandelingsresultaat over het sociaal plan tot een nieuwe tekst van het sociaal plan. Zodra deze teksten formeel zijn vastgesteld, krijgen de leden deze uiteraard  toegezonden.

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je de belangenbehartiger Huug Brinkers het beste bereiken via huug.brinkers@unie.nl of telefonisch via 06-5252 2077. Voor individueel advies kan je contact opnemen met de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid