De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ABN AMRO: We gaan weer praten!

30 september 2022

Op 4 oktober gaan we weer praten met de bank. Wat gaat dat opleveren?

Afgewezen

In ons bericht van 15 september hebben we je laten weten dat 95% van de leden van De Unie het eindbod van de bank heeft afgewezen. De afgelopen dagen zijn veel ideeën uitgewisseld die tot activiteiten moesten leiden om de bank terug te krijgen aan de onderhandelingstafel. Zover is het niet gekomen.

Loonsverhoging

ABNAMRO heeft De Unie en de andere bonden uitgenodigd voor nieuw overleg. Op dinsdag 4 oktober gaan we weer onderhandelen met de bank. De loonsverhoging zal één van de belangrijkste onderwerpen zijn voor het komende overleg. De Unie gaat vol goede moed het gesprek aan en we hopen dat de bank echt oog heeft voor de zeer bijzondere situatie waarin wij ons met elkaar bevinden.

Meedoen

Alle medewerkers van ABNAMRO kunnen 1 jaar op kosten van de bank lid worden van De Unie. Je begrijpt vast hoe belangrijk het op dit moment is dat er veel collega’s lid zijn van De Unie. Meer leden betekent simpelweg meer invloed aan tafel. Maak je collega nu lid! Stuur deze link door https://abnamro.unie.nl/word-gratis-lid/

We houden je voortdurend op de hoogte. Heb je intussen opmerkingen, vragen, of wil je iets delen? Mail mij op harma.pethke@unie.nl

Gerelateerde berichten

ABN AMRO: Witboek aangeboden

In totaal hebben er 4.178 collega’s een persoonlijk bericht achtergelaten in het Witboek. Wij vinden dit een hele goede opkomst….

Word gratis lid