De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ABN AMRO: onderhandeling na witboek

14 mei 2024

Op woensdag 15 mei is het zover. Het heeft even geduurd, maar we gaan opnieuw in gesprek met ABN AMRO. De bank heeft de tijd gehad om de 4.178 persoonlijke verhalen van de medewerkers tot zich te nemen. Benieuwd naar de strekking van deze verhalen? Je kunt ze hier teruglezen.

We hopen dat de bank nu een beter beeld heeft van wat er écht toe doet voor haar medewerkers. Het is onze verwachting dat de werkgever aan de hand van alle persoonlijke verhalen met een inhoudelijke reactie terug aan tafel komt. Uit de reacties van de medewerkers blijkt duidelijk dat er beweging vanuit de bank wordt verwacht. We kijken uit naar  morgen, woensdag 15 mei, waar een volle dag gepland staat met als doel tot een constructief resultaat te komen. We houden de leden natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte van het verloop van deze onderhandelingsdag.

Word gratis lid!

 

Invloed

Stuur dit bericht vooral door naar je collega’s. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers van ABN AMRO op de hoogte zijn van de stand van zaken van de cao-onderhandelingen. Dat is ook in jouw belang. Samen met alle collega’s moeten we de bank enthousiasmeren om jullie inzet te waarderen. Ben je nog geen lid of ben je light-lid? Meld je dan hier aan voor een gratis lidmaatschap.

Whatsapp     

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor ons Whatsapp-kanaal “De Unie voor ABN AMRO”, dan houden wij je ook via deze weg direct op de hoogte van het laatste nieuws. Aanmelden is heel makkelijk.

Contact           

Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen met één van onze belangenbehartigers, Harma.Pethke@unie.nl of Mandy.Raaijmakers@unie.nl.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid