De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ABN AMRO: De leden zeggen nee tegen eindbod

15 september 2022

In de afgelopen periode konden de leden stemmen over het eindbod van de bank. Onze leden hebben met 95% tegengestemd.

Dit is een duidelijk signaal. Medewerkers voelen zich niet gewaardeerd, niet serieus genomen en vinden het eindbod van de bank zeer onrealistisch. Dit blijkt uit de vele opmerkingen die gemaakt zijn. Heel hartelijk dank voor jullie openheid. Naast het tekenen van de petitie is dit een duidelijk signaal aan de bank.

De uitslag van de stemming betekent dat dit eindbod van tafel is. Wat ons betreft starten we de onderhandelingen van voor af aan. Wij willen graag aanstaande week al in overleg met de bank. In de tussentijd beraden we ons ook op activiteiten die we in kunnen zetten om tot een beter cao-resultaat te komen. Want die bereidheid hebben veel leden aangegeven. Samen met de kaderleden zijn we dit aan het voorbereiden. Heb jij een mooi idee? Laat het ons weten!

We houden je op de hoogte!

Ook je collega’s kunnen lid worden en ABN AMRO betaalt het eerst jaar lidmaatschap, als je collega nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van dit aanbod. Je collega kan zich aanmelden via deze link.

Gerelateerde berichten

ABN AMRO: Uitslag stemming cao

In de afgelopen periode hebben de leden van De Unie hun stem uitgebracht voor de nieuwe cao. Met een ruime…

ABN AMRO: cao-resultaat behaald

Gisteravond hebben cao-partijen een resultaat kunnen afspreken voor een nieuwe cao. We hebben tot diep in de nacht met elkaar…

Word gratis lid