De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ABN AMRO – cao: Webinar wat gaan we doen op 19 juni?

05 juni 2024

Op 4 juni hebben we een webinar gehouden voor onze leden over de onderhandelingen. We krijgen al veel vragen over: het bod van de bank, de stand van zaken met de overige onderwerpen in de onderhandelingen, de inhoud van sommige voorstellen en hoe we verder gaan op 19 juni. Bij De Unie zijn het de leden die dat bepalen. Heb je het webinar gemist? Lees hieronder verder.

 

Word gratis lid!

 

Webinar gemist?

Onze leden kunnen het webinar  hier terugkijken. Ben jij nog geen lid? Dan kun je het webinar ook terugkijken, hoe? Kijk dan ook hier.

Wat gaan we 19 juni doen?

We hebben onze leden tijdens het webinar gisteren gevraagd wat voor hen belangrijk is in de komende onderhandeling op 19 juni. Welke onderwerpen hebben prioriteit en hoe kijken ze aan tegen het bod van de bank ten opzichte van het gezamenlijke bod van de bonden? Dit geeft ons een richting om mee te nemen naar de onderhandelingen. Ben jij lid en wil je jouw input ook nog meegeven? Ga dan naar het eindscherm van het webinar, daar vind je de QR-code om onze poll in te vullen.

Hoe nu verder?

Alle input van onze (kader)leden via de mail, de ledenbijeenkomst en de poll helpen ons te bepalen hoe wij het gesprek ingaan op 19 juni. Het doel is om gezamenlijk tot een inhoudelijk goede cao te komen.

Word gratis lid!

 

Invloed

Laat dit bericht ook door je collega’s lezen. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers van ABN AMRO op de hoogte zijn van de stand van zaken van de cao-onderhandelingen. Dat is ook in jouw belang. Samen met alle collega’s moeten we de bank enthousiasmeren om jullie inzet te waarderen.

WhatsApp

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor ons WhatsApp-kanaal “De Unie voor ABN AMRO”, dan houden wij je ook via deze weg direct op de hoogte van het laatste nieuws. Aanmelden is heel makkelijk.

Contact          

 Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen met één van onze belangenbehartigers, harma.pethke@unie.nl of mandy.raaijmakers@unie.nl.

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid