De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

a.s.r. neemt Aegon over

28 oktober 2022

Wij kregen bericht dat a.s.r. Aegon overneemt. De verwachting is dat in de tweede helft van 2023 alles is goedgekeurd. In de tussentijd zullen wij in gesprek gaan met a.s.r. en Aegon. Wij willen graag weten of er gevolgen zijn van deze overname. We gaan ook in gesprek met de ondernemingsraden van beide organisaties.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Nieuwe organisatie

Hoe de nieuwe organisatie eruit zal gaan zien is nu nog niet duidelijk. Daar hopen we in de komende maanden helderheid over te krijgen. We gaan binnenkort hierover in gesprek met zowel Aegon als a.s.r. Wij willen inzicht in de gevolgen van de overname en daar afspraken over maken.

Hoe nu verder?

Wij zullen je op de hoogte houden van de gesprekken en verdere ontwikkelingen. Als je nu al vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze nieuwsbrief over a.s.r. dan kun je mailen naar mij op harma.pethke@unie.nl

En voor vragen over Aegon kun je mailen naar Emanuel Geurts op emanuel.geurts@unie.nl

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

a.s.r.: cao nieuwsbrief

In de afgelopen periode zijn er veel reacties ontvangen op de vraag om cao-onderwerpen aan te dragen voor de komende onderhandelingen.  …

Knab verkocht aan BAWAG

Van a.s.r. kreeg De Unie het bericht dat het net overgenomen Knab van Aegon nu overgaat naar een Oostenrijkse bank BAWAG….

Word gratis lid