De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

A.s.r. leden stemmen in met nieuwe cao

04 februari 2021

In de afgelopen periode hebben de leden van De Unie bij a.s.r. kunnen stemmen over de nieuwe cao. De leden hebben met een grote meerderheid ingestemd met het bereikte resultaat.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Ook de leden van de andere vakorganisaties hebben voor het bereikte resultaat gestemd. Hiermee is de nieuwe cao een feit. In de komende periode zullen de teksten van de cao worden aangepast.

De afspraken

In de maand februari ontvangen medewerkers een éénmalige uitkering van € 300,- bruto bij het salaris. Per 1 maart 2021 en 2022 ontvang je een structurele loonsverhoging van 2,25%. Daarnaast gaan de nieuwe regelingen rondom het thuiswerken in. Hieronder vallen de thuiswerkvergoeding, de nieuwe reiskostenregeling en de mogelijkheid om hulpmiddelen voor het thuiswerken in bruikleen van a.s.r. te ontvangen. Vanwege de oproep om volledig thuis te werken is de thuiswerkvergoeding in het eerste kwartaal € 50,- netto per maand.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een deels betaalde sabbatical aan te vragen en een mogelijkheid om drie jaar voor je AOW-leeftijd gebruik te maken van de RVU-regeling. Hier kun je onze vorige brieven nog eens nalezen.

Vragen?

Als je vragen hebt naar aanleiding van deze nieuwsbrief, kun je mailen naar harma.pethke@unie.nl.

 

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

a.s.r.: fusie Aegon

Nu de fusie een feit is, zijn alle Aegon-medewerkers in dienst van a.s.r. gekomen. Bij De Unie betekent dit dat…

a.s.r.: sociaal plan

Er is een resultaat voor een aanpassing aan het sociaal plan van a.s.r. De aanpassingen betreffen de looptijd en reistijd-berekening….

Word gratis lid