OR-lid

Jij in de OR

Voor jou als OR-lid staan de gemeenschappelijke belangen van de medewerkers voorop. Daarom is het van belang goed naar hen te luisteren. Ook externe ontwikkelingen zijn van groot belang. Je kunt hierbij vooral denken aan ontwikkelingen op het gebied van innovatie, die vaak een nationaal of mondiaal perspectief kennen. Allemaal zaken waarmee jij te maken krijgt en waarover je kunt meebeslissen! Het Unie-lidmaatschap geeft je handvatten om een beter OR-lid te zijn. Je hebt regelmatig contact met een belangenbehartiger van De Unie over belangrijke kwesties die in jouw bedrijf aan de orde zijn.

Waardevolle ervaring

Twijfel je of dit iets voor jou is? Bedenk dan dat werk voor de OR belangrijk, nuttig en gewaardeerd werk is. Bovendien doe je veel ervaring op en leer je je bedrijf van een andere kant kennen. Een mooie verrijking van je cv!

Effectieve ondersteuning

Als vakbond hebben we je veel te bieden. We helpen je met raad en daad, fungeren als klankbord en voorzien je van de benodigde informatie. Zo’n stevige rugdekking, dat geeft je een goed gevoel!

Handig Unie-netwerk

De Unie is bij uitstek een organisatie die bedrijfsprocessen benadert vanuit de netwerkgedachte. Dit netwerk staat ook jou ter beschikking. Doe er je voordeel mee!

Lijkt het je wat?

Interesse in zo’n interessante en leerzame nevenfunctie? Wij dragen je bij de volgende OR-verkiezingen als Unie-lid voor als kandidaat. 
Ook ondersteunen wij je bij jouw OR-verkiezingscampagne door mee te denken over jouw boodschap, en je te helpen met flyers en posters.

Neem contact op met de helpdesk via mail of telefoon  0345 - 851 444

Wil je weten wat we voor jouw Ondernemingsraad kunnen doen?

Lees hier dan verder.