Pensioen Wegwijzer

Wanneer je gaat werken bouw je meestal ook pensioen op. Een deel van je brutoloon wordt dan ingehouden voor later. Vaak val je onder een bepaald pensioenfonds en wordt alles automatisch voor je geregeld. Tenminste, daar ga je wel van uit. Sta je op het punt om met pensioen te gaan? Of ben je al met pensioen, maar heb je nog vragen rondom jouw pensioen?  De helpdesk staat ook dan voor je klaar.

Onze pensioendeskundigen helpen je graag inzicht je in pensioen te geven. Ontvang je al pensioen en heb je een probleem met de uitvoeringsinstantie? Ook dan kun je terecht bij onze pensioendeskundigen.

Inzicht in jouw pensioensituatie

Het is belangrijk goed inzicht te hebben in je pensioensituatie. Dan weet je of je hierin nog bewuste keuzes moet maken. Onze pensioendeskundigen wijzen je de weg door de wirwar van fondsen, regelingen en voordelen. Op basis van je persoonlijke situatie informeren we je over jouw specifieke mogelijkheden. Dan weet je bij belangrijke gebeurtenissen in je leven welke gevolgen ze hebben voor je pensioen. 

Contact

Voor vragen over pensioen kun je contact opnemen met onze helpdesk.
Deze is bereikbaar op telefoonnummer 0345 851 451. 
 

 

Veelgestelde vragen