Zoeken
 

Havens en scheepvaart

De bedrijfstakken havens en scheepvaart zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij de havens gaat het om de op- en overslag van goederen, een proces dat op een steeds geavanceerdere manier gebeurt. Het aandeel containers in het totale ladingvolume groeit. Door de aanleg van de 2e Maasvlakte wordt de kade en overslagcapaciteit over enkele jaren enorm vergroot.

Cao Smit HarbourDe Unie is partij bij de cao van Smit Harbour Towage Rotterdam, een wereldwijde speler in de sleepvaartsector. Smit Internationale en Koninklijke Boskalis ronden in 2010 een fusie af. In deze periode wordt hard gewerkt aan de integratie van de twee bedrijven. De Unie heeft hierover geregeld overleg op directieniveau en met de OR en COR. Er is een actieve kadergroep van De Unie in het bedrijf.

Op de werkvloer


Binnen deze branche, zijn we bij de volgende bedrijven actief:

Smit Harbour Towage Rotterdam

 

 

 

Belangenbehartiger(s)

Han ter Halle

M: 06 52 52 20 86 

Wil je Han een e-mail sturen? Klik dan op zijn naam.

Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur. 

Waar staat De Unie voor?

Vakbond De Unie is een partner voor jou, die je motiveert, faciliteert en ondersteunt, bij het maken van keuzes over jouw belangen rond werk en inkomen. Als persoonlijke en betrokken vakorganisatie staan wij voor je klaar om jouw collectieve en individuele belangen te behartigen. Ga hier naar een overzicht van onze dienstverlening.