De Unie, in jouw belang

Gratis scholing en coaching via De Unie

 

 

Helaas is inschrijven voor de gratis scholingstrajecten niet meer mogelijk!

 

Leuk dat je er bent en aan de slag wilt met je loopbaan! Schrijf je nu in voor ‘Kansrijk aan de slag’. Je ontvangt een bevestiging van onze scholingspartner TWST en kunt daarna een keuze maken uit een van de vijf scholingstrajecten (ter waarde van €1250,-) dankzij ‘NL Leert Door’ helemaal gratis!

LET OP: Houd er rekening mee dat jouw traject afgerond moet zijn vóór 31 december 2021. Je hebt 4 coachgesprekken en het scholingstraject kost je ongeveer 8 uur.

 

Ons aanbod NL leert door

Vanuit de subsidie van NL leert door hebben we samen met onze scholingspartner TWST een mooi aanbod van vijf scholingstrajecten mét begeleiding van een ervaren coach van De Unie.

Leerzaam, compact en compleet gericht op jou en je talenten, en… helemaal gratis. Deze scholingstrajecten helpen je stilstaan bij jouw toekomst op de arbeidsmarkt. Je krijgt alle ondersteuning om jezelf stevig en professioneel neer te zetten: via ons online platform én de persoonlijke begeleiding van jouw persoonlijke, ervaren en onafhankelijke coach van De Unie.  Je staat stil bij je werksituatie, zorgen en dromen voor morgen. Zo kun jij optimaal jouw ambities realiseren.

De vijf scholingstrajecten van Kansrijk aan de slag:

Wanneer je een van de trajecten kiest (je komt uit op de website van onze partner TWST), wordt er een plek voor je gereserveerd. Je ontvangt een bevestiging per e-mail met een uitnodiging om je profiel compleet te maken. Na het compleet maken van je profiel ontvang je een uitnodiging om je traject te starten op het online scholingsplatform.

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze collega’s van het Service Center. Zij staan elke werkdag voor je klaar tussen 8.00 – 18.00 uur of via sc@unie.nl en 0345 851 963.

NL leert door 2021

Deze (scholings)trajecten worden gefinancierd uit de NL leert door subsidie van het Ministerie van SZW. Het Ministerie stelt deelnemers verplicht om ID en BSN aan te leveren en enkele formulieren in te vullen en te ondertekenen. De aanmelding verloopt via onze scholingspartner TWST. Bij jouw aanmelding word je gevraagd deze gegevens te delen (via een veilige online omgeving).