Zoeken
Je bent hier: Over Ons > Voor wie > Finance
 

Finance

Sector financeDe Unie is de toonaangevende vakorganisatie in de financiële dienstverlening. Wij zijn betrokken bij alle cao’s die afgesloten worden. Ook onderhouden we met de meeste werkgevers structurele contacten. We staan niet bekend om het inzetten van acties om onze wensen gerealiseerd te krijgen. Wij onderhandelen op basis van argumenten. Overtuigen spreekt ons meer aan dan afdwingen.

De Unie is specialist op het gebied van arbeidsvoorwaarden in de financiële dienstverlening. Wij vinden dat maatwerk centraal moet staan in onze belangenbehartiging. Met onze (kader)leden bepalen wij de inzet voor de ontwikkeling van arbeidsvoorwaarden per onderneming. Niet de landelijke politieke agenda, maar jouw individuele wensen staan bij ons centraal. Wij werken voor professionals die zelf keuzes willen maken. Daarom werken we aan het vergroten van keuzemogelijkheden in arbeidsvoorwaarden. Contact

Heb je ideeën of vragen? Neem dan contact met ons op via finance@unie.nl of op tel. (0345) 851 851. Voor een meer specifieke vraag over werk kun je ook terecht bij een van onze belangenbehartigers of adviseurs. Bij welke deskundige jij terecht kunt, vind je terug in de branche- en bedrijfsspecifieke informatie onderaan deze pagina. 
Ga terug naar Voor wie

 

 

 

Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur. 

5REDENEN OM LID TE WORDEN VAN DE UNIE

1. Deskundige hulp en advies
2. Loopbaanadvies
3. Hulp bij uitkeringsaanvraag
4. Berekening van pensioenuitkeringen
5. Advies in fiscale kwesties
Nog meer redenen? >