De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

De Unie Direct

Heb je nu een probleem op je werk of met je uitkering, maar ben je geen lid van De Unie? Dan kun je via De Unie Direct toch onmiddellijk rechtsbijstand krijgen. Wij behandelen jouw juridische kwestie voor betaalbare vaste tarieven. Na afloop van je zaak ontvang je aanvullend een gratis lidmaatschap voor de duur van 1 jaar. Bel of mail ons wanneer je direct geholpen wilt worden met jouw juridische probleem.

Het principe van De Unie Direct

Wanneer je lid wordt van De Unie, kun je pas na 3 maanden lidmaatschap aanspraak maken op de individuele juridische hulp van De Unie. Dit is afgesproken om te voorkomen dat mensen pas lid worden wanneer zij een probleem hebben. Dit laatste wordt in de verzekeringswereld het “brandend-huis-principe” genoemd. Op het moment dat je huis al in brand staat, kun je namelijk voor dat huis geen brandverzekering meer af sluiten. Toch begrijpen wij dat je nu geholpen wilt worden, wanneer je op dit moment een juridisch probleem hebt. Daarom heeft De Unie speciaal voor jou De Unie Direct.

Wat zijn de tarieven van De Unie Direct?

De Unie hanteert twee tarieven voor juridische hulp. Een tarief van € 110,- per uur wanneer het gaat om advies of onderhandelingen en een tarief van € 135,- per uur wanneer er geprocedeerd moet worden.

Daarnaast rekenen wij voor de volgende werkzaamheden een vaste prijs:

  • Check van je arbeidsovereenkomst: € 75,-
  • Check van je VSO (vaststellingsovereenkomst) zonder onderhandelingen: € 250,-
  • Check van je VSO met onderhandelingen: € 750,-

Alle tarieven en prijzen zijn inclusief BTW.

Aansluitend 1 jaar gratis lidmaatschap

Heeft jouw zaak je € 500,- of meer gekost, dan ontvang je na afloop van je juridische kwestie een gratis lidmaatschap van De Unie voor de duur van 1 jaar. Na afloop van dat jaar heb je zelf de keuze om het lidmaatschap op te zeggen of voort te zetten. Bij voortzetting betaal je na dat jaar de normale contributie.

Overige voorwaarden

Wanneer het nodig is om een afspraak te maken vinden deze in principe plaats op het hoofdkantoor van De Unie in Culemborg. Wanneer de afspraak op een andere locatie plaats vindt, brengen wij
€ 0,40 per km vanaf Culemborg aan reiskosten in rekening. De reistijd wordt in rekening gebracht op basis van het betreffende uurtarief.

Contact met De Unie Direct

Neem contact op met De Unie Direct via ons contactformulier of bel ons via telefoonnummer 0345 - 851 442. We helpen je graag verder.

Contact opnemen