De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Stemming over nieuw regelingenboek

Het regelingenboek van GKN Fokker was aan herziening toe. Daar hebben De Unie en haar collega-bonden langdurig over onderhandeld met jouw directie. Met dit bericht informeer ik je hierover en roep ik je op om je stem uit te brengen over het nieuwe regelingenboek.

De veranderingen in het regelingenboek

Belangrijk is dat er nu één regelingenboek is voor alle Fokker-onderdelen. We hebben veel verbeteringen kunnen doorvoeren. Zo zijn een aantal vaste vergoedingen omhoog gegaan. Deze zullen worden geïndexeerd of groeien mee met de cao-verhogingen. Het betreft onder andere de consignatievergoeding, brandweervergoeding, de EHBO-vergoeding en de jubileumuitkeringen. Een enkele regeling, zoals de afbouwtoeslag als je uit een ploegendienst gaat, kan voor sommige werknemers iets minder goed uitvallen dan voorheen. De regelingen in hoofdstuk 8 van het regelingenboek zijn niet gewijzigd. Daar spreken we met GKN Fokker later over.

Het complete regelingenboek tref je lees je hier.  De wijzigingen staan in deze samenvattingEn hier klik je voor een overzicht van alle kostenvergoedingen. 

Breng je stem uit!

Onze leden hebben bericht ontvangen om te kunnen stemmen. Zij kunnen tot 2 september hun stem uitbrengen,

Vragen? Opmerkingen?

Heb je in de tussentijd vragen of opmerkingen? Neem dan contact met op met Hans Horver. Je kunt hem bereiken via hans.korver@unie.nl of via 06 – 52 52 20 73.