De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

NN Group: Eindbod NN-cao

Op 3 mei 2022 zijn de cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao bij NN hervat. We zijn die dag dicht bij een onderhandelingsresultaat gekomen. Vakorganisaties enerzijds en NN-Group anderzijds hebben elkaar op veel onderwerpen kunnen vinden. Helaas zijn we er net niet uitgekomen. Daarom heeft NN-Group besloten een eindbod uit te brengen. Dit eindbod kun je hier lezen.

Schrijf je nu in als gratis light-lid en mis nooit meer nieuws over NN!

De Unie legt het eindbod ter stemming aan de leden voor. Je ontvangt hiervoor binnenkort een stemformulier. Maar eerst organiseren de gezamenlijke vakorganisaties voorlichtingsbijeenkomsten over de pensioenregeling die in het eindbod is opgenomen.

Voorlichting

We vinden het belangrijk dat leden in de gelegenheid worden gesteld goed geïnformeerd te worden over de voorgestelde pensioenregeling en over de overige afspraken. Om alle leden in staat te stellen een weloverwogen stem uit te brengen, organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten.  De leden ontvangen begin volgende week de uitnodiging hiervoor.

Stemming

Het is aan de leden van De Unie om te beslissen over het eindbod. Nadat de  voorlichtingsbijeenkomsten zijn afgerond ontvang je een stemformulier.

Schrijf je nu in als gratis light-lid en mis nooit meer nieuws over NN!

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Inge de Vries. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

 

Afdrukken