De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

MITT: Cao 2022

Eerder heb ik, belangenbehartiger Emanuel Geurts, je geïnformeerd over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao MITT per 1 januari 2022 en er jouw mening over gevraagd. De uitslag van de stemming is bekend.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Uitslag stemming en vervolg

De leden van De Unie hebben zich vóór het bereikte resultaat uitgesproken. Ook bij de leden van de andere vakorganisaties en de werkgevers is er instemming. Heel praktisch betekent dit dat de loonsverhoging in de salarissen van januari al meegenomen kan worden. Als je de nieuwe salaristabellen al wilt inzien, dan kan je deze vinden op https://mitt.nl/nieuws-2021/cao-mitt-2022/.

De gemaakte afspraken worden nu verwerkt in het nieuwe cao-boekje voor de MITT. Zodra dit nieuwe cao-boekje 2022 klaar is, krijg je deze van mij digitaal toegestuurd.  Ik verwacht dat dit binnen een maand rond is.

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je me bereiken via emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

 

Afdrukken