De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Cao Rabobank en Obvion

De stemtermijn over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao is maandag 22 maart gesloten. De leden van De Unie die gestemd hebben, zijn in hoge mate vóór dit resultaat (90%). Tegen is 8% en 2% heeft wel gestemd maar zich onthouden van een voor of tegen. De uitslag van de andere vakorganisaties is overigens ook positief.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De opmerkingen van leden zijn samen te vatten in dat men het al met al een evenwichtig resultaat vindt en er met name interesse is in de uitwerking van de studieafspraak over de 80-90-100-regeling.

Vervolg

We hebben in maart en april nog een paar data staan die we nu gaan gebruiken om de teksten van de nieuwe cao vast te stellen, en de eerste voorbereidingen te doen voor de invulling van de studieafspraken.

Aankondiging wisseling belangenbehartiger

Na zeven jaar het belang van de leden van De Unie bij Rabobank en Obvion te hebben gediend, ga ik het stokje overdragen aan mijn collega Inge de Vries. Zij gaat vanaf heden meelopen en na het maken van de nieuwe cao-teksten rond ik mijn werkzaamheden af. Naar verwachting zal dit in april plaatsvinden.

Contact

Als je wilt reageren op dit bericht of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je me bereiken via emanuel.geurts@unie.nl of via mijn telefoonnummer 06-5252 2074. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via e-mail sc@unie.nl of de chatfunctie op deze pagina. We helpen je graag!

 

Afdrukken