De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Cao-onderhandelingen HumanTotalCare

Op 17 oktober 2018 start De Unie met cao-overleg bij HumanTotalCare. De Unie wil graag namens de leden een cao afsluiten.

Voorstellenbrief

De inzet van de onderhandelingen verwoorden wij in een voorstellenbrief. De concept-voorstellenbrief kun je hier lezen. De voorstellenbrief is geschreven op basis van de e-mails die ik de afgelopen weken heb gekregen van de leden en op basis van het arbeidsvoorwaardenbeleid van De Unie.

Agenda

De eerste onderhandelingen zijn op 17 oktober 2018. Na 17 oktober ontvangen leden van De Unie een verslag van de vergadering. Dit verslag wordt alleen per e-mail verstuurd.We hebben een tweede cao-overleg afgesproken op 31 oktober 2018. Ook hiervan zal per e-mail een verslag gedaan worden. Na 31 oktober hebben wij een goed beeld van de afspraken die mogelijk zijn.

Ledenvergadering De Unie

Op woensdag 14 november 2018 organiseert De Unie ledenvergaderingen op ons kantoor in Culemborg. We kunnen dan ook dieper ingaan op de juridische gevolgen van de cao en over de financiële gevolgen van de wijzigingen in de pensioenregeling.